Hotel
kojeg ćete
zavoljeti
na prvi pogled
Art Hotel LIKE

ART HOTEL LIKE nalazi se u samom centru Zagreba, na križanju Draškovićeve i Vlaške ulice, svega nekoliko minuta hoda od Trga bana Jelačića. Petnaestak minuta dalje i već ste na Autobusnom ili Glavnom željezničkom kolodvoru!

ART HOTEL LIKE okružen je brojnim povijesnim, kulturnim i turističkim sadržajima: u blizini su Kaptol i zagrebačka Katedrala, Gornji grad i Grički top, Ilica i Uspinjača u Tomićevoj. Mnogobrojni muzeji i galerije, restorani i kafići, samo su par koraka od vašeg hotela!

ART HOTEL LIKE osim vrhunske lokacije nudi i komforan smještaj te udobnost bez premca. Već na ulazu dočekat će vas luksuzno uređen, suvremen interijer koji brojne umjetnine i sofisticirana rasvjeta čine još privlačnijim. Naše ljubazno osoblje i neformalna atmosfera učinit će da se kod nas osjećate kao doma.

ART HOTEL LIKE stoji vam na raspolaganju, bilo da ste na poslovnom ili privatnom putovanju, u shoppingu ili na proputovanju. U našoj raznovrsnoj ponudi smještaja sigurno ćete naći i vašu savršenu sobu.

Dobrodošli!

Smještaj
Galerija
Lokacija
  • Od trga Bana Jelačića
  • Od željezničkog kolodvora
  • Od autobusnog kolodvora
  • Od aerodroma

Uđite u tramvaj broj 11 (smjer Dubec), broj 12 (smjer Dubec), broj 4 (smjer Dubec) ili broj 14 (smjer Mihaljevac) i siđite već na prvoj stanici, u Draškovićevoj. ART HOTEL LIKE je još par koraka naprijed, s desne strane, na samom križanju Vlaške i Draškovićeve. Dobrodošli!

Uđite u tramvaj broj 4 (smjer Dubec) i siđite na 4. stanici, u Draškovićevoj. ART HOTEL LIKE je još par koraka naprijed, s desne strane, na samom križanju Vlaške i Draškovićeve. Dobrodošli!

Za autobusni prijevoz od aerodroma Pleso do grada zaduženi su autobusi Croatia Airlinesa.

Vozni red: http://www.croatiaairlines.com/hr/Informacije-o-putovanju/U-zracnoj-luci/prijevoz-do-zracne-luke.

Karta u jednom smjeru iznosi 30 kuna. Izađite na posljednjoj stanici – Autobusni kolodvor. Uđite u tramvaj broj 8 (smjer Mihaljevac) i siđite na 5. stanici, u Draškovićevoj. ART HOTEL LIKE je još par koraka naprijed, s desne strane, na samom križanju Vlaške i Draškovićeve. Dobrodošli!

 

 

Za autobusni prijevoz od aerodroma Pleso do grada zaduženi su autobusi Croatia Airlinesa.

ART HOTEL LIKE nalazi se u samom centru Zagreba, u Vlaškoj 44 (na križanju Vlaške i Draškovićeve ulice).
Booking i
cijene

Duljina Vašeg boravka

Datum dolaska

ART HOTEL LIKE nudi 17 potpuno opremljenih soba najvišeg standarda uređenja te luksuzni dvoetažni apartman veličine 130 m2 u koji se može smjestiti šest osoba (cijena na upit).

ART HOTEL LIKE nudi i mogućnost smještaja grupe do 45 osoba (max 50 osoba sa pomoćnim ležajima). Ponude za grupe na upit.

PARKING
Javno parkiralište dostupno je u blizini objekta i potrebna je rezervacija. Cijena parkirališta iznosi 13 EUR po danu.
Parkirna karta se preuzima i plaća na recepciji.


Vlaška 44
10000 ZAGREB, Croatia
T: 00385.1.4616.610
F: 00385.1.4649.772
M: 00385.99.304.0393
E: info@arthotellike.hr
W: www.arthotellike.hr

 

 

NAPOMENA:

Opći uvjeti poslovanja
Zahvaljujemo na upitu za rezervaciju i molimo Vas da obratite pažnju na sljedeće uvjete poslovanja hotela:
- Važeća kreditna kartica je potrebna kao garancija Vašeg rezervacije.
- Prijava u objekt, moguća je nakon 15:00, na dan dolaska.
- Odjava iz objekta se mora obaviti do 11:00, na dan odlaska.
- Objekt pridržava pravo naplatiti dodatne troškove za zakašnjele odjave.
- Molimo uzmite u obzir da se djeca starosti 18 i više godina smatraju odraslima te im se naplaćuje puna cijena. Prilikom rezerviranja
smještaja, obvezni ste djecu stariju od navedenog pribrojiti odraslim osobama.
- Želite li promijeniti ili otkazati napravljenu rezervaciju, izmjene možete napraviti putem e-maila info@arthotellike.hr , u skladu s
uvjetima otkaza rezervacije.
- Mogućnost ranijeg dolaska u hotel je na upit.
- Cijena produženog boravka:
- Od 11:00 do 14:00 iznosi 30 % iznosa jednog noćenja
- Od 11:00 do 18:00 iznosi 50% iznosa jednog noćenja
- Nakon 18:00 iznosi 100 % iznosa jednog noćenja

Cijene potvrđene u EUR valuti plative su u HRK po srednjem tečaju Hrvatske narodne banke na dan pružanja usluge. Plaćanja kreditnim karticama podliježu tečajnim razlikama i eventualnim naknadama banaka izdavatelja kreditnih kartica, na koje Hotel nema utjecaja.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte našu službu rezervacija na e-mail: info@arthotellike.hr
Hotel pridržava pravo odbiti, otkazati ili izmijeniti rezervaciju ukoliko je došlo do zlouporabe rezervacijskog sustava ili je ista napravljena očiglednom greškom korisnika.


Uvjeti otkaza rezervacije
Rezervaciju držimo do 24:00 sati, na dan dolaska ili prema unaprijed dogovorenim uvjetima.
Rezervacija se može otkazati putem e-maila najkasnije 2 dana prije dolaska.
U slučaju nedolaska gosta, naplaćuje se 1 noćenje po osobi u rezerviranom tipu smještaja.


Pravne napomene
Iako koristimo vrhunsku sigurnosnu tehnologiju, ne možemo preuzeti odgovornost za štetne sadržaje, 'spyware' ili viruse koji cirkuliraju internetom. Korisnik ovih stranica obvezan je nabaviti i koristiti vlastiti anti-virusni softver za zaštitu od štetnih sadržaja ili gubitka podataka.
Korisnik ovih stranica suglasan je da Art Hotel Like ne odgovara za greške u prijenosu podataka, prekide i zastoje u telefonskom prometu, mrežnom prijenosu podataka, prekide ili nemogućnost pristupa Internetu, električne, elektronske ili kompjuterske probleme bilo koje vrste.
Web stranice Art Hotela Like su javne i dostupne svima, a usluga se pruža na temelju dostupnosti. Odbacujemo svaku odgovornost za direktne, indirektne, slučajne, specijalne ili komercijalne štete, uključujući gubitak dobiti, koje mogu proizaći iz mogućnosti odnosno nemogućnosti korištenja ovih web stranica.
Art Hotel Like pridržava pravo izmjene bilo koje informacije navedene u ovom dokumentu. Sve eventualne promjene biti će odmah dostupne korisnicima na ovim stranicama.


Privatnost i zaštita podataka
OSOBNI PODACI KORISNIKA NAŠIH USLUGA
Art Hotel Like poštuje Vašu privatnost i sigurnost Vaših osobnih podataka. Garantiramo korisnicima naših usluga da ćemo sve osobne podatke tretirati kao povjerljivu informaciju i poslovnu tajnu. Ni u kom slučaju ne ustupamo, prosljeđujemo niti razmjenjujemo osobne podatke i e-mailove naših korisnika koje prikupimo preko rezervacijskog sustava ili kontakt formulara.
ZAŠTITA VAŠEG IDENTITETA
Art Hotel Like ne objavljuje identitet korisnika svojih usluga osim u slučaju izričitog pristanka samog korisnika ili obvezujućeg naloga pravosudnog tijela RH.

Social
foursquare
tripadvisor
tripadvisor
Kontakt

Art Hotel Like | Vlaška 44 10000 ZAGREB, Croatia | T: 00385-1 4616 610 | F: 00385-01 4649 772 | M: 00385-99 3040 393 | E: info@arthotellike.hr | W: www.arthotellike.hr

Hosteli i turizam d.o.o. za pružanje usluga smještaja | HOSTELI I TURIZAM d.o.o. je upisan u sudski registar kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem Tt-11/22240-2 | MBS: 080782563
Porezni broj: 2826852 | OIB: 88335152103 | Žiro racun: 222402006-1100614594 kod Erste&Steiermärkische Bank d.d. | Sjedište banke: Jadranski trg 3A, 51000 Rijeka, Hrvatska
IBAN: HR2224020061100614594 | Temeljni kapital društva iznosi 22.000,00 kuna i uplaćen je u cijelosti